Polering og klargøring af båd

Polering og klargøring af båd til ny sæson

Vi klarer alt inden for vedligeholdelse af både

​Er det ved at være tid til polering af båd? Så lad os stå for polering og klargøring af din båd. Hos Thomsen Snedker og Båd ApS er vi eksperter i bådpolering, sæsonklargøring og anden vedligeholdelse af både.Vi holder til i Strandby, nær Frederikshavn i Nordjylland.

Vi har 10 års erfaring som håndværkere, men vi har været familieejet gennem 40 år. Vi arbejder især med reparation af både, og vi lægger stor vægt på at levere service i topklasse. Vi hjælper bådejere fra blandt andet Strandby og Frederikshavn i Nordjylland.

Vi polerer båden og tjekker samtidig skrog og køl

​​Vi tilbyder hjælp med vedligeholdelse og klargøring af både. Det kan for eksempel være polering af båd før sæsonstart. Her kan vi samtidig efterse skroget, kølen og resten af båden. Vi kan endvidere polere båden, når sæsonen er slut.

Vi har stor ekspertise med glasfiber, og derfor kan vi samtidig udføre alle former for reparation. Det kan være lige fra mindre huller til større skader fra grundstødninger og påsejlinger. Vi har erfaring med alt fra joller og speedbåde til sejlbåde og kabinebåde.

Få et uforpligtende tilbud på polering af båd

​Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om bådpolering og anden vedligeholdelse. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning, hvis du ønsker det. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for polering af båd.

Kontakt os for at høre mere om polering af båd

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om bådreparation, så er du mere end velkommen til at kontakte os, enten på telefonnummer eller e-mail.

Kontakt os i dag

(+45) 27 64 55 59
info@thomsensnedkerogbaad.dk