Glasfiber reparation

Glasfiber reparation på joller, både og mindre skibe​

Vi tilbyder alle former for reparation af glasfiber

​Skal du have udført en glasfiber reparation på din båd? Så lad os klare reparationen for dig. Hos Thomsen Snedker og Båd ApS har vi stor ekspertise med alle former for vedligeholdelse og reparation  på både og mindre skibe.Vi holder til i Strandby, tæt på Frederikshavn i Nordjylland.

Som familieejet virksomhed har vi 40 års erfaring med at reparere både. Dertil kommer, at vi har 10 års erfaring som håndværkere. Vi lægger stor vægt på, at vores service altid skal være i topklasse. Vores kunder kommer blandt andet fra Strandby og Frederikshavn i Nordjylland.

Vi klarer alt fra små huller til større skader på båden

​Vi udfører reparationer på alt fra små både uden dæk til mindre skibe med få dæk. Det kan for eksempel være en jolle eller en sejlbåd med flere kabiner. Mange opgaver består af reparation af små huller på skroget, men det kan også være større skader fra grundstødninger, påsejlinger og hærværk. Desuden udfører vi løbende vedligeholdelse.

Vi tilbyder glasfiber reparation af:

  • Joller
  • Skuder
  • Sejlbåde
  • Speedbåde
  • Motorbåde
  • Kabinebåde
  • Og så videre.​

Få et uforpligtende tilbud på en reparation

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores ydelser. Vi står altid klar med råd og vejledning om vedligeholdelse af glasfiber. Vi giver gerne et overslag på en glasfiber reparation i telefonen, men vi vil helst se nærmere på båden, før vi laver et uforpligtende tilbud. desuden tilbyder vi også polering af båd, og meget andet. Kontakt os og lav en aftale.

Glasfiberreparation

Kontakt os for at høre mere om reparation af glasfiber

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om bådreparation, så er du mere end velkommen til at kontakte os, enten på telefonnummer eller e-mail.

Kontakt os i dag

(+45) 27 64 55 59
info@thomsensnedkerogbaad.dk